AM&TS

AM&TS OP BUSINESS PARK AVIOLANDA

Basic training

Type training

Aviation Training

AM&TS biedt vliegtuig (onderhouds)trainingen aan voor zowel studenten als professionals. Met een uitstekende service, een excellente kwaliteit door de EASA Part-147 erkenning voor Basic Training, sterke klantrelaties en een breed productaanbod ontzorgen wij de klant vanaf het moment van de aanvraag tot de levering, maar ook daarna. Op dit moment beschikt AM&TS over 150 studenten.

amts-training-aviator

CORE BUSINESS

Het opleiden van personeel binnen de luchtvaart is de ‘’core business’’ van de AM&TS. Hiermee is de AM&TS een onderwijsorganisatie die een toegevoegde waarde vervult bij het zorgdragen van voldoende én goed gekwalificeerde luchtvaarttechnici, en daarmee aan een toekomstbestendige luchtvaartsector.

BREED AANBOD

AM&TS biedt verschillende trainingen aan zoals o.a. EASA Part 147 Basic Training, Type Training en Continuation Training voor zowel professionals als studenten die aan het begin staan van een carrière binnen de luchtvaart, op nationaal en internationaal niveau.

amt-ts-leerlingen
amts-aviator-basic-training

ONTZORGING

Wij nemen het totale scholingsvraagstuk uit handen en ontzorgen daarmee de klant vanaf de aanvraag tot de levering van de training en het nazorgtraject. Door een kleine kernorganisatie met een grote flexibele schil aan docenten drukt ‘’ontzorging’’ zich uit in de hoge servicegraad met een snelle en flexibele levering tegen relatief lage kosten.

HOGE KWALITEIT

Het aanbod bestaat uit kwalitatief hoogwaardige, EASA Part-147 erkende trainingen en examinering waarbij we gebruik maken van diverse leermethodieken zoals Classroom Learning, Web Based Training, Computer Based Training, evenals Practical Training op het eigen vliegtuig.

Beeldmerk-AMTS_kopie