Gate2 treedt toe tot Brabant Aerospace cluster op Paris Air Show

IMG_5507

23 Jun Gate2 treedt toe tot Brabant Aerospace cluster op Paris Air Show

21 juni 2017, Parijs – Gate2 is officieel toegetreden tot het Brabant Aerospace cluster. Sander Heijmans (Aviolanda Aerospace), wethouder Rolph Dols (Gilze en Rijen, namens Gate2) en Stef Have (Breda International Airport) tekenden op de Paris Air Show het marketingconvenant voor toetreding tot het samenwerkingsverband. De ondertekening vond plaats onder toeziend oog van Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Noord Brabant, en burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht. Een mooie ontwikkeling!

Brabant Aerospace is een initiatief van Aviolanda Aerospace Woensdrecht en Breda International Airport. Het cluster biedt kansen om aerospace als kansrijke sector in Brabant neer te zetten en zo ruchtbaarheid te geven aan de ambities van de bijbehorende partijen. Met de toetreding van Gate2 kent Brabant Aerospace inmiddels zes ondernemingen uit de aerospace sector.

Over Gate2
Gate2 is hét cluster voor Aerospace & Maintenance (A&M) in Midden-Brabant en brengt belanghebbenden op het gebied van ondernemerschap, onderwijs en overheid bij elkaar. Gate2 is een kenniscentrum voor luchtvaart en industrieel onderhoud, plus aanverwante sectoren als High Tech Systemen en Materialen, Creatieve Industrie (simulatie), Chemie (processen) en Logistiek.

IMG_5490 IMG_5498

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.