Vastgoedontwikkeling

VASTGOEDONTWIKKELING DOOR BUSINESS PARK AVIOLANDA

“Business Park Aviolanda zorgt voor vraaggerichte vastgoedontwikkeling van nieuw vastgoed en speelt daarnaast een actieve rol in bemiddeling bij beleggingen en vastgoedfinanciering”

DSC_0249

PIONIER

De Pionier is een full service kantoorlocatie met ruime facilitaire voorzieningen nabij vliegbasis Woensdrecht. Het pand is gebouwd voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele kantoorlocatie midden in het centrum van de luchtvaartsector.

Het beschikt over drie gemeubileerde kantoorruimtes en vier afzonderlijke werkplekken/bureaus. In het pand zijn diverse koffiecorners te vinden, ideaal voor een kort overleg. Er kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige vergaderruimtes en er is een bedrijfsrestaurant aanwezig op het business park.

SPIRIT

De bedrijfshal Spirit heeft een zeer flexibel karakter. Huurders van verschillende signatuur, grootte en lengte van huurcontract kunnen zich hier vestigen. Het ontwerp is zo ingericht dat verplaatsing van huurder-scheidende wanden gemakkelijk valt te realiseren en dat installaties gemakkelijk zijn aan te passen aan gewijzigde situaties.

DCIM100GOPROGOPR0366.
IMG_0869

HANGAR 3A

In het najaar van 2014 heeft Business Park Aviolanda een van de bestaande vliegtuighangars verbouwd, om deze geschikt te maken voor de wensen van huurder Fokker Services. Hangar 3A is aan de noordzijde met 10 meter verlengd en aan de zuidzijde is de hangardeur ter hoogte van het staartstuk verhoogd. Hiermee is deze grotere hangar nu weer volledig geschikt voor MRO- en redelivery werk voor vliegtuigen van het type A320/B737. Hangar 3A is tijdens de verbouw overigens deels in gebruik geweest voor het ombouwen van een A319, een AC&C-opdracht.

OVERIG BESTAAND VASTGOED

Business Park Aviolanda exploiteert een portefeuille van 60.000m2 BVO gebouwen op een terrein van bijna 30 hectare. Onderdeel van de strategie is nadrukkelijk om stapsgewijs en in nauwe samenwerking met huurders delen van het bestaande vastgoed te herontwikkelen. Soms door BPA, soms door andere bedrijven op het park. Daarmee worden de gebouwen aangepast aan de eisen van de tijd en de wensen van nieuwe en toekomstige klanten in de markt van vliegtuigonderhoud & aerospace.

Door slim met ruimte om te gaan, ontstaat bovendien meer flexibiliteit voor het realiseren van nieuwbouw voor nieuwe klanten. Op die manier wordt de ruimte op BPA steeds optimaal benut, wat bijdraagt aan de duurzame (want zuinige) gebiedsontwikkeling

DSC_0246 kopie

PLATTEGROND

339001.ehv.314.masterplan grondplaat website-versie-2015-grondplaat-luchtfoto